Hero afbeelding

Over Anouk

“Door mijn grote liefde voor dieren ben ik dierfysiotherapeute geworden”

Over Mijn hond & ik
Anouk Blijlevens

Na bijna 15 jaar ervaring als dierfysiotherapeut, heb ik in 2017 met veel enthousiasme mijn eigen praktijk geopend, waar ik mijn ervaring inzet voor jouw dier.

Dierfysiotherapie Mijn hond & ik is gevestigd in een prachtig oud pandje in Dongen met zwembad voor honden. Hier behandel ik honden die bewegingsproblemen hebben. Elke hond is uniek en vraagt een andere aanpak.

Ik behandel alle dieren om ze weer lekker te kunnen laten bewegen, behalve paarden. Mijn praktijk heet niet voor niks ‘Mijn Hond & Ik’; meestal gaat het om honden, maar ook voor jouw kat, konijn of cavia doe ik mijn best. Ook katten zijn goed te behandelen middels dierfysiotherapie; katten zijn heel goed in het verbergen van hun pijn. Daarom is het vaak lastig om te zien of je kat pijn heeft, hoe goed je je kat ook kent.

Uiteraard ben ik me blijven ontwikkelen en ben ik me verder gaan specialiseren in onder andere chiropractie, hydrotherapie en dryneedling.

 

Intro afbeelding

Contact met Anouk Blijlevens
Kan ik jouw hond helpen?

Moet jouw hond revalideren na een operatie? Of heeft je hond een blessure, problemen met bewegen, gaat hij erg vaak zitten of vindt hij borstelen bijvoorbeeld vervelend? Neem dan contact met me op. Ik bespreek graag op welke manier ik je hond kan helpen.